top of page

Over ONs

Anker 1

Wie zijn wij?

BRANDERS. Opgericht door Sam Daniels en Rens Janssen.

De inmiddels uit de hand gelopen hobby begon bij ons afstudeerproject in 2014. Voor onze scriptie wilden wij iets anders dan het standaard inbinden van ons boekwerk. Na een tijd oriënteren naar mogelijkheden besloten wij onze kaft van MDF te maken. Door het lasersnijden van een patroon in het hout konden wij dit buigen tot een boek en onze gegevens graveren in de kaft. Onze interesse in laseren is zo gegroeid dat we besloten zelf een laser aan te schaffen. 

We merkten dat niet alleen wij enthousiast werden, maar ook onze omgeving. Alles begon met het geven van persoonlijke cadeaus of het vernieuwen van ons eigen interieur. Veel producten hebben de laser al gepasseerd, maar er is nog zoveel mogelijk.

 

Voor ons is de volgende stap om ons beschikbaar te stellen voor een breder publiek. Het uniek maken van je menukaart, relatiegeschenken of andere creatieve uitdagingen.

We worden graag uitgedaagd door nieuwe dingen.

 Wat is begonnen als een hobby is nu een passie voor laseren.

Het uniek maken van elk product is onze kracht.

Schermafbeelding 2020-09-20 130523.png
Schermafbeelding 2020-09-20 130547.png

Sam Daniels

Rens Janssen

Waar vind je ons

Wij zijn gevestigd in de Paraplufabriek, een voormalig fabriekscomplex gelegen in de woonwijk Bottendaal in Nijmegen. Het pand wordt beheerd door de gelijknamige vereniging van bewoners en gebruikers. De Paraplufabriek is een bruisend centrum van creatieve ondernemers en bewoners die samen de fabriek in stand houden. Je kan onze werkplaats bezoeken op afspraak.

bottom of page